Dea-forbrugeradvarsel kan være sjov for enhver

Dea-forbrugeradvarsel kan være sjov for enhver

Udfører den metode, som kære bedstemor faktisk sandsynligvis er for at opnå en strækning i ental? Knap nok nævner specialister, fordi ingen ønsker at blive fundet at lægge manchetterne på ældre pensionister. Ligeledes ville de helt sikkert besidde at fange regeringerne i staterne Wisconsin, Minnesota, Illinois, Vermont, og også mange regionregioner og også personlige virksomheder, der faktisk har vendt sig nordpå for receptpligtig medicin til lavere omkostninger.

I 2007 investerede de amerikanske voksne voksne uden for lommen 47,6 milliarder dollars for at erhverve farmaceutiske medicin og også en ekstra amerikansk dollar på 14,8 milliarder dollar for at købe ikke-vitamin, ikke-mineraliske organiske produkter [] Selv i meget bedre økonomiske muligheder, nogle amerikanske individer havde ikke råd til medicin og overvejede at omgå mediciner, reducere doseringer eller endda efterlade receptpligtige [].

Presset for at vælge mellem at købe dyre lægemidler samt omkostninger til forskellige andre standardkrav, nogle sundhedskøbere går på Internettet for at jage efter rabatter. De lokaliserer websteder, der blomstrer for små omkostninger og offentliggør også deres beredskab til at distribuere ordinerede medicin uden en autentisk ordineret. I betragtning af at mange af disse websteder er slyngelige, er personer i fare for at tage medicin, der faktisk ikke er egnede til deres helbredsforstyrrelse, som indgår sammen med forskellige andre medicin, de tager.

Som forsigtigt tilnærmet gennem Center for Medicin i alle entusiasmer, vil køb af falske medicin helt sikkert stige to gange så hurtigt som køb af legitim medicin (13% sammenlignet med 7,5%, årligt, 2004 til 2010) [] Verden overalt web er faktisk et globalt distributionsnetværk for disse falske lægemidler, dog forstås kun lidt om den størrelse, som kunderne har mulighed for at købe medicin på Internettet sikkert og sikkert.

Hvis også universitetsuddannede mennesker og dem med fokuseret undervisning i sundhedsrelateret videnskabelig undersøgelse fristes af tags med reduceret sats såvel som uberettigede sager, der bruges gennem slyngelige online-sælgere af ordineret medicin, efter at risikoen for at få medicin online også kan være større for Amerikas mest udsatte, såsom meget mindre oplyste mennesker uden receptpligtig medicinsk dækning, hvis ophør af arbejdsmiljø kræver brug af forskellige dyre lægemidler.

I dag bruger størstedelen af ​​de voksne i USA Net – viagra. I 2008 var 74% af voksne internetkunder [] Gebyret for internetbrug er endnu større blandt yngre, ekstrauddannede og dem med højere indtægter. 2 af de mest foretrukne anvendelser af nettet er faktisk at finde klinisk info såvel som at få adgang til sundhedsundersøgelser og kigge efter.

Forskningsundersøgelser anbefaler, at enkeltpersoner bruger online søgemaskine til at finde sundhedsoplysninger, men alligevel udfører bestemt ikke nøjagtigt at specificere deres nøglefraser eller endda begrænse deres søgninger i nogen form for teknik [] Kun 15% af mennesker, der finder information om sundhed og wellness, siger, at de « konstant « Kontroller kilderne og også dagen, mens yderligere 10% sagde, at de udfører så » mange af mulighederne [] « Dette kan indikere, at levitra pris 85 tusind amerikanere erhverver wellnessrelevant information uden at forstå den høje kvalitet eller legitimitet af de relevante oplysninger, der leveres [] Sammen med den forbedrede handel online kommer forbedret risiko for brugerne.

Få mine receptpligtige lægemidler til donation af programmer – Dshs … At arbejde

Derfor lærer individer mere om deres helbreds- og velværeproblemer fra hele verden uden at forstå, om kilden er professionel eller tvivlsom. Webforbrugere undervurderer typisk indsatsen såvel som de færdigheder, der kræves for at vurdere og ser også efter pålidelige såvel som pålidelige sundhedsinfo (medicin online). En uuddannet jagt kan føre til en bedre fare for at træffe beslutninger om sundhed og velvære på måden af ​​utilstrækkelig, forældet eller glat relevant information, samt truslen kan eksponentielt forbedres for enkeltpersoner sammen med dårlig total sundheds- og velværeevne og dårlig e-sundhedsfærdighed især [] Mens de udforsker for sundhedsrelevant information online, får kunderne faktisk hjælp til receptpligtig medicin, udsat for medicinreklamekampagner samt leverede links til internetsider, der sælger medicin.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée.